Huile Fondamentale

Biljno ulje za regeneraciju i zaštitu kože tela i kose

Ulje
• HIDRIRA • ŠTITI • REGENERIŠE

Huile Fondamentale, sa izraženim regenerativnim dejstvom, predstavlja kombinaciju 6 čistih biljnih ulja poznatih po antioksidantnim, hidrirajućim i regenerativnim svojstvima. Višenamensko ulje s visokom koncentracijom esencijalnih masnih kiselina (Omega 3, 6, 7 i 9) idealno je za očuvanje balansa kožnih lipida, obnavljanje kvaliteta kože i jačanje suve i krhke kose.
Ostavlja diskretan i nežan miris na koži zahvaljujući sinergijskoj kombinaciji eteričnih ulja pačulija i kore sandalovog drveta, tako da savršeno odgovara i trudnicama. Ne ostavlja lepljiv završni sloj. Koža je intenzivno nahranjena, a kosi se vraćaju sjaj, gipkost i mekoća.

Preporučuje se za izrazito suvu i oštećenu kožu i kosu.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

1. Na telo se nanosi masirajući kružnim pokretima dok koža potpuno ne upije proizvod.

2. Na kosu se nanosi celom dužinom do krajeva provlačenjem prstiju kroz kosu. Ostaviti da deluje 20 minuta ili preko noći, pa napraviti emulziju s toplom vodom. Nastaviti pranje kose šamponom.

3. Ovaj proizvod je pogodan i za bradu. Zagrejati nekoliko kapi ulja među dlanovima. Naneti masirajući bradu odozdo nagore tako da proizvod potpuno prodre u kožu.

4. Na kraju oblikovati bradu prstima ili češljem pokretima nadole.
Za optimalne rezultate nanositi i uveče pre spavanja da bi brada bilo mekana, ali jaka.

 

MERE PREDOSTROŽNOSTI

Paziti da proizvod ne dođe u dodir sa očima. U slučaju kontakta, dobro isprati čistom vodom. Čuvati dalje od izvora svetlosti. Samo za spoljašnju upotrebu.

PAKOVANJE

100 ml

 

Pošto je svaki naš proizvod namenjen za konkretno stanje kože, naši proizvodi se mogu dobiti tek posle analize

Huile Fondamentale
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more