Lipoliza - najkraći put do lepo oblikovanog tela!

Ne možete da se izborite sa upornim masnim naslagama na vašem telu?

Vežbate koliko možete i koliko stignete, trudite se da pazite na ishranu, ali opet ništa.

Masne naslage su tu i nikako da ih se rešite. 

Sanjate o lepo oblikovanom telu kakvo ste do juče imali, ali uviđate da je put do tog cilja dug i neizvestan. 

Naravno da redovno i intenzivno vežbanje može i daje rezultate, ali da li ste zaista toliko posvećeni, i možete li potpuno promeniti način života, izbegavati dugo sedenje, biti zaista fizički aktivniji svakodnevno. 

Ukoliko niste sigurni u to, mi smo tu da vam ponudimo tretman koji provereno može uticati na smanjenje masnih naslaga na vašem telu, na stomaku, butinama, na bedrima…

Reč je o lipolizi!

Lipoliza A.MI

Šta je to LIPOLIZA?

Lipoliza je neinvazivni tretman koji ciljano uništava masne naslage smeštene na određenoj dubini ispod kože i to metodom ubrizgavanja lipolitickog koktela (koktela za razgradnju masnih ćelija).

Savršenost ove metode ogleda se u tome što deluje isključivo na masne ćelije koje se laički rečeno “rasturaju” uništavaju, a masnoća se usled toga prirodno uz pomoć enzima iz vašeg tela razgrađuje, a zatim i eliminiše iz tela. 

 

To praktično znači da uz pomoć ovog tretmana, koktel ubrizgavamo u željenju regiju stomak, bokove, butine… i nagomilane masne naslage u tom delu tela uništavamo. 

 

Naravno, potrebno je da nastavite sa zdravim životnim stilom, pazite na ishranu, budete aktivni kako bi telo i u narednom periodu ostalo bez masnih naslaga.

Lipoliza A.MI

Zašto odabrati lipolizu?

Ako vam je dosta masnih naslaga, ako želite da reoblikujete svoje telo, a ne želite liposukciju, ako usled vežbanja i dijeta mršavite ali masne naslage ostaju ili se smanjuju minimalno, onda vam je jasno zašto treba da odaberete lipolizu. 

Uz ovaj tretman “skraćujete” put i vreme do lepo oblikovanog tela, jer kao što smo već objasnili suština ovog tretmana je UNIŠTAVANJE masnih naslaga. 

I sve to sa minimalno bola, neprijatnosti, bez neizvesnosti. 

Da li je ovaj tretman bezbedan?

Lipoliza je bezbedan tretman. Reč je o proverenoj neivanzivnoj proceduri koji naravno mora da primenjuje stručno lice, koje poznaje strukturu kože i mišića, odnosno neophodno je da ovaj tretman radi osoba koja je edukovana za to. 

Da li je lipoliza bolna?

Lipoliza je minimalno bolna procedura sa relativno kratkim periodom oporavka. To je bezbedna procedura, priznata i proverena procedura.

 

Da li se mogu javiti neželjeni efekti?

Kao i kod svakog tretmana, pa i kod ovog pojava neželjenih efekata je moguća. Zbog prirode tretmana, izazivanja inflamatorne reakcije usled pucanja masnih ćelija, moguće je da se na području tretirane regije jave kratkotrajni otok, crvenilo ili modrice, ali bitno je da znate da se one povlače u roku od nekoliko dana.

Zašto je potrebno više tretmana? 

Naravno, određene rezultate, smanjenje obima, odnosno određenih masnih naslaga moguće je ostvariti i nakon samo jednog tretmana. Koliko tretmana će vama biti potrebno zavisi od vašeg tela, odnosno same količine masnih naslaga, kao i regije koju tretiramo. Uglavnom, najbolji efekti se postižu nakon 3 – 6 tretmana, odnosno 4 nedelje nakon tretmana, jer kao što smo već opisali, masne ćelije se razgrađuju, a zatim i izbacuju iz organizma. Zato je ovaj tretman poželjno kombinovati i sa drugim tretmanima detoksikacije. 

 Kako da se pripremim za tretman?

Ne postoji posebna priprema za ovaj tretman, ali je neophodno da nas pri zakazivanju tretmana obavestite ukoliko uzimate određene lekove, ili imate neku infekciju i sl.  

Kako izgleda oporavak?

Ne preporučuje se pojačana fizička aktivnost 24h nakon intervencije,  odlazak u saunu i slično. Sam tretman traje od 30 do 45 minuta, u zavisnosti od regije koju tretiramo. 

Da li je ovaj treman za mene?

Ukoliko imate masne naslage na bokovima, na butinama, na zadnjici, na stomaku, na rukama, na podbratku, DA, ovaj tretman je za vas. 

Nema razloga da nagomilane masne naslage kvare izgled vašeg tela, umanjuju vam samopouzdanje i obeshrabruju vas na vašem putu ka lepom i zategnutom telu. 

Podsećamo vas, nastavite sa zdravim životom, budIte fizički aktivni i dalje, ali bez masnih naslaga koje sada mogu da nestanu zahvaljujući lipolizi!

Lipoliza A.MI