Ass. dr spec.
Aleksandra Mišić
Specijalista oralne hirurgije

O meni

Nije lako pisati o sebi, ali jasno je da treba da znate kome prepuštate brigu o zdravlju i lepoti.. 

 

Moje ime je Aleksandra Mišić. Specijalista sam oralne hirurgije, a kada se moje dosadašnje obrazovanje svede na skraćenice onda moj potpis izgleda ovako:

Ass. dr spec. Aleksandra Mišić

 

Zaposlena sam na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, kao asistent na predmetima Oralna hirurgija, Anesteziologija i Implantologija. 

 

Uživam u tom poslu, jer prenosim znanje i veštinu koju su meni prenosili drugi

 

Kada postavim pitanje sebi, otkud a.mi klinika, otkud centar za lepotu u mojoj biografiji, shvatam da je to nemoguće objasniti u jednoj rečenici. 

Ipak, pokušaću da budem što kraća. 

 

Estetika mi je oduvek bila bitna, u svim sferama života.  S obzirom na to da se bavim ljudskim zdravljem, tačnije oralnim zdravljem, znam koliko su ljudi srećni kada reše zdravstveni problem, a istovremeno i esetetski problem. To smatram pravim rešenjem. 

 

Oduvek me je zanimala nega kože, sa zdravstvenog aspekta, ali i estetskog. Zapravo, impresionirana sam koliko su te dve oblasti usko povezane. 

 

Zdrava koža, jednostavno mora biti lepa. 

 

Moja stalna želja za usavršavanjem rezultirala je brojnim edukacijama koje sam završila iz oblasti estetske medicine,  anti-age tretmana… 

 

I poželela da to ne čuvam samo za sebe i uzak krug dragih prijatelja, već da svoje znanje i iskustvo učinim dostupnim vama.

I ono što je najbitnije, ja u ovom poslu uživam. Uživam da vidim kako pobeđujemo zajedno, kako se radujemo svakom susretu u mom Beauty centru i vašim zadovoljnim osmesima. 

 

Dobro došli u A.mi!

Ass. dr spec. Aleksandra Mišić Specijalista oralne hirurgije
Ass. dr spec. Aleksandra Mišić Specijalista oralne hirurgije

Diplome, sertifikati