Tretmani lica

Tretmani lica imaju cilj da poboljšaju izgled i zdravlje vaše kože lica, kao i da spreče ili ublaže znake starenja, stresa i umora.  Naši tretmani lica se baziraju na jedinstvenoj metodologiji Biologique Recherche, koja se zasniva na kliničkom pristupu nezi kože, preciznoj dijagnostici i personalizovanim tretmanima.

Pre samog tretmana vršimo procenu stanja kože lica uz pomoć specijalnog uređaja SKIN INSTANTⓒ LAB koji meri stepen hidratacije, elastičnost, nivo sebuma, očuvanost zaštitne barijere kože i prisutnost pigmentnih promena

Na osnovu ovih podataka, određuje se tip kože i trenutno stanje kože lica.

Ova revolucionarna metoda se sastoji od injekcija botulinum toksina koji deluje na nervni sistem i smanjuje kontrakcije mišića koji stvaraju bore. Upravo u ovom njegovom svojstvu krije se i celokupno magično svojstvo botox-a kada je reč o licu bez bora.

Tretman je posebno efikasan za bore oko očiju, na čelu i između obrva, dakle sve one bore i borice koje nastaju usled smejanja ili mrštenja uz botox postaju prošlost.

Nakon odluke i našeg stručnog saveta o tome koji su tretmani idealni za vas krećemo u pripremu vaše kože.

To vršimo pomoću preparata koji balansiraju pH vrednost kože i omogućavaju bolju apsorpciju aktivnih sastojaka. Zatim se koža lica tretira odgovarajućim proizvodima koji ciljaju specifične probleme kao što su bore, fleke, akne, crvenilo, opuštenost…

U okviru naših tretmana lica koristimo visokokvalitetne proizvode kuće Biologique Recherche, koja je poznata po svojoj efikasnosti i inovativnosti u oblasti kozmetologije.

Ovi proizvodi sadrže visoku koncentraciju biljnih, morskih i bioloških ekstrakata koji deluju sinergijski na kožu, stimulišući njenu regeneraciju i obnavljanje.


Preparati brenda Biologique Recherche su takođe i hipoalergeni. Ne sadrže veštačke mirise, boje ili konzervanse.


Prepustite negu kože lica nama i fantastičnim preparatima. Uz magični trio koji se sastoji od vrhunskih preparata, najmodernije tehnologije i naše malenkosti vaša koža postići će sjaj kojim ćete se ponositi.


Dobro došli u A.MI.