Protection U.V. Corps SPF 25

Krema za zaštitu kože tela od sunca

Krema
• HIDRIRA • ŠTITI • REGENERIŠE

Protection U.V. Corps SPF 25 sa inovativnom kombinacijom 100% prirodnih filtera efikasno štiti kožu od sunčevih zraka. Zahvaljujući tehnologiji zasnovanoj na trostrukoj zaštiti ‒ Triple Shield Complex© ciljano deluje na 100% sunčevih zraka [UVA + UVB + vidljiva svetlost + infracrveni zraci] i čuva solarni kapital kože. Osim toga, formula bogata aktivnim sastojcima za hidrataciju i regeneraciju pomaže u borbi protiv starenja kože i sprečava dehidrataciju. Proizvod je vodootporan, fotostabilan i dermatološki ispitan.

Preporučuje se za kožu koje se izlažu suncu.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

1. Dobro promućkati pre upotrebe.

2. Poprskati na ruku i bogato i ravnomerno naneti po celom telu pre izlaganja suncu. Ako ne nanesete dovoljnu količinu proizvoda, znatno će se smanjiti stepen zaštite od sunca.

3. Da biste bili zaštićeni kako treba, češće nanosite kremu (barem na svaka dva sata), naročito ako se znojite, kao i nakon plivanja, brisanja kože peškirom ili prilikom dužeg izlaganja suncu.

 

MERE PREDOSTROŽNOSTI

Prekomerno izlaganje suncu je štetno po zdravlje. Nemojte se predugo izlagati sunčevim zracima u periodu kad je sunce najjače. Koristite proizvode za zaštitu od sunca koji najbolje odgovaraju vašem tipu kože i potrebama. Bebe i malu decu nemojte izlagati suncu. Pazite da proizvod ne dođe u dodir sa očima. Samo za spoljašnju upotrebu.

PAKOVANJE

150 ml

 

Pošto je svaki naš proizvod namenjen za konkretno stanje kože, naši proizvodi se mogu dobiti tek posle analize

Protection U.V. Corps SPF 25
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more