Naša metodologija

METODOLOGIJA
KOJU ČINE 3 FAZE

Naša metodologija zasniva se na jedinstvenim i personalizovanim proizvodima za negu kože prilagođenim stanju kože svake osobe. Tretmani lica, tela, kose i kože kosmatog dela glave namenjeni podjednako muškarcima i ženama, sastoje se od tri osnovne faze:

FAZA PROCENE

3- tretman

ANALIZA SPECIFIČNIH

POTREBA VAŠE KOŽE

Stručnjak kompanije Biologique Recherche obaviće pre tretmana detaljnu dermokozmetičku analizu da bi se tačno utvrdilo stanje vaše kože.

Dijagnostika se obavlja aparatom Skin Instant© Lab i obuhvata vizuelnu analizu, upitnik i merenja kako bi se osmislio protokol tretmana koji tačno odgovara vašim potrebama. Sofisticirana tehnika aparata VisioLab© daje još preciznije rezultate zahvaljujući fotografiji visoke rezolucije i naučnoj analizi vašeg lica.

Kompanija Biologique Recherche otišla je 2020. godine korak dalje lansiranjem My Beauty DNA *, precizne analize genoma da bi se bolje razumele vaše genetske predispozicije i, shodno tome, personalizovali protokoli tretmana.

 

*My Beauty DNA dostupan je samo u zemljama u kojima su dozvoljeni DNK testovi.

 

FAZA PRIPREME

3- tretman

 

PRIPREMA EPIDERMA I

USPOSTAVLJANJE BALANSA

 

Tretman počinje individualnom pripremom epiderma – poslednje barijere koja vas štiti od agresivnih uticaja iz spoljašnje sredine.

Precizna i striktna procedura zasniva se na:

  • temeljnom čišćenju kože u kombinaciji s masažom i
  • pripremi kože nanošenjem Losiona P50, kultnog losiona našeg brenda, i maske za lice.

FAZA TRETMANA

2- priprema

CILJANO DELOVANJE NA KONKRETAN PROBLEM I SUŠTINSKO REŠAVANJE PROBLEMA

U ovoj fazi koriste se proizvodi s najvećim koncentracijama aktivnih sastojaka da bi se, uspostavljanjem optimalnih funkcija epiderma, podstakla njegova samoregeneracija.

Kada se primene u skladu s metodologijom Biologique Recherche, postiže se izbalansiran, hidriran i revitalizovan epiderm, zavisno od individualnih potreba kože.
Aktivni sastojci deluju progresivno, poboljšavaju kvalitet kože i daju blistav ten.