Tretmani tela - za potpunu negu od glave do pete!

Znate onu staru “U zdravom telu zdrav duh!”, a ako pratimo tu logiku mogli bismo dodati i “ U lepom telu, lep duh”.

Kada govorimo o lepoti tela, potrebno je da naglasimo da se i telo, baš kao i lice mora negovati. 

Nega tela podrazumeva brigu kako o njegovom opštem izgledu (težini, masnim naslagama, zategnutosti mišića), tako i o nezi kože tela. 

Naši tretmani tela koncipirani su tako da nude kompletnu negu tela. 

U našem fokusu su pre svega tretmani usmereni na oblikovanje i zatezanje tela, detoksikaciju i poboljšanje kvaliteta i funkcije kože.

Cilj nam je da smanjimo i neutralizujemo sve negativne posledice brzog načina života, brze hrane, stresa…koji kada se udruže štete vašoj lepoti i zdravlju. 

Zato smo mi udružili i znanje, i iskustvo, i najbolje preparate i aparate da vašu lepotu sačuvamo. 

Tretmani tela u klinici A.Mi su potpuno personalizovani, što znači da s obzirom na cilj koji želite postići, i postojeće stanje, na primer (vaših masnih naslaga, strija, celulita…) pravimo detaljan plan i preporučujemo adekvatne tretmane za vas.

Pogledajte šta sve radimo i sve će vam biti jasnije. 

 

Tretmani tela: 

 

Personalizovane masaže

Piling tela (Gommage P50)

Anticelulit tretmani 

Detox tretman (tretman algama)

Lipoliza 

Mezoterapija celulita i strija

Morpheus8 

Tretman šaka 

Laserska epilacijaMasaže radimo u prijatnom ambijentu, uz relaksirajuću muziku i potpunu posvećenost vašoj ugodnosti. 

U zavisnosti od cilja koji želite da postignemo, biramo za vas masaže sa antioksidantnim i antiinflamatornim dejstvom, obično u kombinaciji sa pilinzima za uklanjanje nečistoća. 

 

Kod nas se možete odlučiti za: 

masažu celog tela 

masažu leđa

masažu stopala

parcijalnu masažu

masažu lica Piling tela 

 

Piling je neizstovni deo nege kože tela. Zahvaljujući pilingu koža se regeneriše, poboljšava se njena cirkulacija, vedrina i elastićnost kože. 

Pilin tela kod nas se obavlja uz korišćenje vrhunskih preparata brenda Biologique Rechere uz čiju primenu će i vaša koža tela prodisati. 

 

Laserska epilacija tretman koji će vas osloboditi dosadnih dlaka. Ovaj tretman radimo uz pomoć lasera koji pruža odlične rezultate za kraće vreme. Pročitajte  detaljnije kako mi radimo lasersku epilaciju. LInk ili ceo tekst staviti 

 

Lipoliza je Must Have ukoliko želite da se oslobodite masnih naslaga na bokovima, na butinama, na zadnjici, na stomaku, na rukama, na podbratku. Mezoterapija tela odnosno mezoterapija celulita (stomak, bokovi, butine, zadnjica)

 

Kao što je moguće raditi mezoterapiju kože lica, isto tako (a snažno preporučujemo) da se odlučite i za mezoterapiju kože tela. Vrhunskim mezokoktelima (punim najkorisnijih sastojaka) koje  ubrizgavamo u kožu u željenim delovima tela pojačavamo borbu sa celulitom, i to sa onim najtvdokornijim jer delujemo ciljano i direktno, redukujemo masne naslage, a suvpj beživotnoj koži poboljšavamo tonus i činimo je zategnutijom.  Detox tretmani su Alfa i Omega svakog tretmana. Preporučujemo da ih nikada ne zaobilazite. Ove tretmane radimo uz pomoć vaših omiljenih preparata, na bazi algi koje imaju fantastično dejstvo na kožu čineći je glatkom i podmlađenom uz snažan, ali prijatan detox efekat. 


Tretman šaka ovo je tretman koji obožavate jer na rukama se sve vidi, a kako i ne bi kada je koža na šakama izuzetno tanka, a istovremeno izložena najdirektnije svim mogućim uticajima sredine. Zato mi vodimo računa o šakama, uz primenu nežnih i okrepljujućih ulja i nežnih masažnih pokreta, tretitramo kožu šaka, kako bismo ublažili hiperpigmentacije, fleke, zategli kožu i pojačali njenu hidriranost i sjaj.